Registracija Prijava preko FB
Ispred Doma zdravlja (foto: Kolubarske.rs)
Ispred Doma zdravlja (foto: Kolubarske.rs)
12.01.2022, 08:01

U Valjevu pet puta više novozaraženih nego sedam dana ranije

č: | fb:

U Valjevu je broj novozaraženih u odnosu na pre sedam dana povećan skoro pet puta, dok je u kovid ambulanti Doma zdravlja pregledano skoro duplo više odraslih osoba nego sedam dana ranije.

 

Prema podacima iz kovid ambulante Doma zdravlja u utorak, 11. januara, bilo je 807 pregleda odraslih i 69 pregleda dece, dok je pre sedam dana pregledano 417 odraslih osoba i 123 dece.

 

Poslednjih dana prošle godine dnevno je registrovano dvadesetak pozitivnih na koronavirus, 2. januara novozaraženih je bilo osam, sledećeg dana taj broj se povećao na 32, potom je 4. januara bilo 44, da bi nakon samo sedam dana novozaraženih bilo skoro pet puta više.

 

Upravo zbog naglog povećanja broja pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama i broja zaraženih, Dom zdravlja Valjevo je od ponedeljka 10. januara ponovo u KOVID režimu, kao što je to bilo u periodu od sredine septembra do početka decembra prošle godine.

 

Podsećamo, 28. septembra prošle godine u Kovid ambulanti Doma zdravlja bilo je 876 pregleda što je najveći broj od početka epidemije.

 

Aktuelno

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 3 sati 42 minuta

U Valjevu novozaraženih 240

U Valjevu je 240, u Kolubarskom okrugu 443 novozaraženih. Od 18. do 24. januara registrovan je 141 novooboleo od koronavirusa mlađe populacije. Na teritoriji Kolubarskog okruga testirano je 855, u...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 sati 49 minuta

Vozio sa 2,44 promila alkohola u krvi

Policija na Ubu sinoć je isključila iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača "juga" koji je vozio sa 2,44 promila alkohola u organizmu. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 30 dana,...

Ivica Dačić  (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati

Boj se Danajaca, i kad darove donose...

U našem pregrejanom političkom životu, baš zato što je takav, stalno "ispod radara" ostaje SPS! A ne bi trebalo iz niza razloga. Kod nas u Valjevu makar što je u njemu krupan Đoka, baš naš Đoka...  · 6 komentara