Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
27.01.2022, 07:58

Tročlana delegacija Valjeva sa ministarkom o razvoju turizma

č: | fb:

O razoju turizma u Valjevu sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatajanom Matić i državnim sekretarom Žikicom Nestorovićem razgovarali su u Beogradu predstavnici Valjeva, gradonačelnik Lazar Gojković, članica Gradskog veća Dragana Terzić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković, saopštila je služba za informisanje i protokol Gradske uprave Valjeva.

 

Kako se navodi u informaciji za medije, tema sastanka bila je turističko planinska destinacija Divčibare i mogućnosti razvoja i unapređenja turističke ponude.

 

Predstavljeni su projekti biciklističkog parka na Divčibarama, projekat uređenja autobuske stanice, garaže i auto parkinga, projekat sportsko rekreativne zone i kružne pešačke staze na Divčibarama.

 

Na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo će konkurisati sa navedenim projektima, navedeno je u informaciji za medije.

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 5 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara