Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
27.01.2022, 07:58

Tročlana delegacija Valjeva sa ministarkom o razvoju turizma

č: | fb:

O razoju turizma u Valjevu sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatajanom Matić i državnim sekretarom Žikicom Nestorovićem razgovarali su u Beogradu predstavnici Valjeva, gradonačelnik Lazar Gojković, članica Gradskog veća Dragana Terzić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković, saopštila je služba za informisanje i protokol Gradske uprave Valjeva.

 

Kako se navodi u informaciji za medije, tema sastanka bila je turističko planinska destinacija Divčibare i mogućnosti razvoja i unapređenja turističke ponude.

 

Predstavljeni su projekti biciklističkog parka na Divčibarama, projekat uređenja autobuske stanice, garaže i auto parkinga, projekat sportsko rekreativne zone i kružne pešačke staze na Divčibarama.

 

Na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo će konkurisati sa navedenim projektima, navedeno je u informaciji za medije.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 4 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 41 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara