Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
Ministarka i delegacija Valjeva (foto: www.valjevo.rs)
27.01.2022, 07:58

Tročlana delegacija Valjeva sa ministarkom o razvoju turizma

č: | fb:

O razoju turizma u Valjevu sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatajanom Matić i državnim sekretarom Žikicom Nestorovićem razgovarali su u Beogradu predstavnici Valjeva, gradonačelnik Lazar Gojković, članica Gradskog veća Dragana Terzić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković, saopštila je služba za informisanje i protokol Gradske uprave Valjeva.

 

Kako se navodi u informaciji za medije, tema sastanka bila je turističko planinska destinacija Divčibare i mogućnosti razvoja i unapređenja turističke ponude.

 

Predstavljeni su projekti biciklističkog parka na Divčibarama, projekat uređenja autobuske stanice, garaže i auto parkinga, projekat sportsko rekreativne zone i kružne pešačke staze na Divčibarama.

 

Na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo će konkurisati sa navedenim projektima, navedeno je u informaciji za medije.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 12 sati 44 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 3 komentara