Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
10.02.2022, 07:52

Gradonačelnik Valjeva posetio porodicu Đilas

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je danas porodicu Đilas, čiji je sin Vukan prva beba rođena za Srpsku novu 2022. godinu, saopštila je PR služba Grada.

 

Prvog januara 2022. godine nije bilo provorođenih beba sa prebivalištem na teritoriji grada Valjeva, dok se za Srpsku novu godinu, 14. januara 2022. godine u 10.52 časa, porodila Jelena Đilas i rodila dečaka Vukana.

 

Gradonačelnik je roditeljima prvorođene bebe uručio 50.000 dinara, čestitao rođenje dečaka i poželeo im puno zdravlja i sreće.

 

"Nagrađujemo prve bebe rođene 1. i 14. januara. Idemo ka tome da taj iznos bude veći u narednom periodu, ali se nadam da će vam i ovaj simboličan iznos značiti. Ovo vam je najlepši period u životu i u njemu treba maksimalno da uživate", rekao je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Gojković je roditelje podsetio da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvorođeno dete u porodici.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 8 sati 9 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 8 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara