Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
Gradonačelnik i porodica Đilas (foto: www.valjevo.rs)
10.02.2022, 07:52

Gradonačelnik Valjeva posetio porodicu Đilas

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je danas porodicu Đilas, čiji je sin Vukan prva beba rođena za Srpsku novu 2022. godinu, saopštila je PR služba Grada.

 

Prvog januara 2022. godine nije bilo provorođenih beba sa prebivalištem na teritoriji grada Valjeva, dok se za Srpsku novu godinu, 14. januara 2022. godine u 10.52 časa, porodila Jelena Đilas i rodila dečaka Vukana.

 

Gradonačelnik je roditeljima prvorođene bebe uručio 50.000 dinara, čestitao rođenje dečaka i poželeo im puno zdravlja i sreće.

 

"Nagrađujemo prve bebe rođene 1. i 14. januara. Idemo ka tome da taj iznos bude veći u narednom periodu, ali se nadam da će vam i ovaj simboličan iznos značiti. Ovo vam je najlepši period u životu i u njemu treba maksimalno da uživate", rekao je gradonačelnik.

 

Gradonačelnik Gojković je roditelje podsetio da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvorođeno dete u porodici.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 7 sati 48 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 7 sati 48 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 2 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara