Staro dostavno vozilo Grada (foto: DjordjeDjokovic)
Staro dostavno vozilo Grada (foto: DjordjeDjokovic)
11.02.2022, 10:14

Grad kupuje dostavno, a ne putničko vozilo

č: | fb:

Za razliku od prethodnih godina kada je gradska rukovodstvo obnavljalo vozni park kupovinom novih putničkih automobila, ove godine biće nabavljeno jedno dostavno ili teretno vozilo.

 

Gradska uprava je raspisala javnu nabavku za kupovinu automobila, procenjena vrednost te javne nabavke je 1.666.666 dinara, a rok za podnošenje prijava je 17. februar.

 

U javnoj nabvci piše da je reč o kupovini putničkog automobila, međutim u tehničkoj specifikaciji jasno je naznačeno da je reč o dostavnom ili teretnom vozilu.

 

Kako je Kolubarskim.rs rečeno u Gradskoj upravi, dostavno vozilo koristiće se za prevoz arhivske građe, kancelarijskog materijala, kao i za potrebe indirektnih budžetskih korisnika i za manifestacija. Gradska uprava je 20 godina imala dostavno vozilo, međutim već dve godine takvo vozilo nema. 

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 58 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 26 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...