Pop Lukina ulica (foto: Kolubarske.rs)
Pop Lukina ulica (foto: Kolubarske.rs)
28.02.2022, 14:28

Razbili izlog, polomili retrovizore, oštetili žardinjere, baštenske stolice...

č: | fb:

Valjevska policja uhapsila je M. R. (23) iz ovog grada, osumnjičenog da je rano jutros sa U. S. (19), koji je odmah i uhapšen, kao i još dvojicom muškaraca za kojima policija intenzivno traga, izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su jutros oko 4 sata u Knez Miloševoj i Pop Lukinoj ulici, razbili izlog na jednom butiku, retrovizore na osam automobila, kao i da su oštetitili osam žardinjera, baštenske stolice ispred kafića, klupe i kante za smeće.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, M. R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 7 sati 53 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 5 sati 42 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...