13.03.2022, 11:00

Zbog ekipe neukih i nesposobnih ponovo se radi tek izgrađena ulica

č: | fb:

Pre dva dana u Ulici Vuka Karadžića ponovo je počelo izvođenje radova na već "završenom" delu te ulice, i to postavljanjem slivnika duž ivice kolovoza, čime su se obistinile najave kandidata za narodne poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorice Đogović i Branka Ivkovića. "Bez trunke stida buši se i ruši ono što je tek nedavno urađeno!", navodi se u saopštenju za javnost koalicije Ujedinjini za pobedu Srbije - Valjevo.

 

Podsećaju da su 25. februara ove godine kandidati za narodne poslanike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorica Đogović  i Branko Ivković u saopštenju za javnost najavili novi skandal u režiji gradskih vlasti - pogrešno izvedene radove na nivelaciji Ulice Vuka Karadžića što je prouzrokovalo zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini ugla Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića.

 

"Tada smo obavestili javnostda su se u Gradskoj upravi razmatrale dve opcije za rešenje ovog problema. Jedna je podizanje cele nedavno izrađene asfaltne podloge na potezu između Ulica Karađorđeve i Dr Pantića, a druga je prosecanje asfaltne podloge radi postavljanja slivnika duž ivice kolovoza kao finansijski manje zahtevno rešenje. U petak, 11. marta ove godine desilo se upravo ono što smo i najavili, radi se postavljanje slivnika", navodi se u saopštenju.

 

Kandidati za narodne poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije podsećaju i da su zahtevali da se oglasi gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i kaže ko je odgovoran za ovakve propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića, kao i ko će da plati te radove?

 

"Kao što smo i očekivali pitanja koja smo postavili ostala su bez odgovora, shodno dobro poznatoj praksi vladajuće interesne grupacije u Valjevu. Ta ekipa neukih i nesposobnih ljudi, za sve osim za čerupanje novca i gradskog budžeta i prelivanje istog u džepove njihovih kompanjona koje angažuju kao izvođače radova, ne samo da nema nameru da položi račune građanima Valjeva već prethodnih dana nastavlja da se građanima ruga u lice novim lažnim obećanjima iz edicije 'Laza i drugari'. Ponovo slušamo priče o otvaranju novih fabrika, vrtića,uskoro očekujemo da čujemo i već pomalo zaboravljenu bajku o otvaranju aerodroma za putnički saobraćaj u Divcima i sve to od onih koji nisu sposobni da nivelišu jednu ulicu", navodi se u saopštenju za javnost koalicije Ujedinjini za pobedu Srbije – Valjevouz poruku:

 

"Zato, poštovani sugrađani, predstojeći aprilski izbori su prava prilika da vladajućoj interesnoj grupaciji pokažemo da nam je svega dosta, da smo spremni za promene iz korena i da je konačno došlo vreme u kome će svako morati da odgovara za svoje postupke!".

 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 4 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...