13.03.2022, 11:00

Zbog ekipe neukih i nesposobnih ponovo se radi tek izgrađena ulica

č: | fb:

Pre dva dana u Ulici Vuka Karadžića ponovo je počelo izvođenje radova na već "završenom" delu te ulice, i to postavljanjem slivnika duž ivice kolovoza, čime su se obistinile najave kandidata za narodne poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorice Đogović i Branka Ivkovića. "Bez trunke stida buši se i ruši ono što je tek nedavno urađeno!", navodi se u saopštenju za javnost koalicije Ujedinjini za pobedu Srbije - Valjevo.

 

Podsećaju da su 25. februara ove godine kandidati za narodne poslanike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorica Đogović  i Branko Ivković u saopštenju za javnost najavili novi skandal u režiji gradskih vlasti - pogrešno izvedene radove na nivelaciji Ulice Vuka Karadžića što je prouzrokovalo zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini ugla Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića.

 

"Tada smo obavestili javnostda su se u Gradskoj upravi razmatrale dve opcije za rešenje ovog problema. Jedna je podizanje cele nedavno izrađene asfaltne podloge na potezu između Ulica Karađorđeve i Dr Pantića, a druga je prosecanje asfaltne podloge radi postavljanja slivnika duž ivice kolovoza kao finansijski manje zahtevno rešenje. U petak, 11. marta ove godine desilo se upravo ono što smo i najavili, radi se postavljanje slivnika", navodi se u saopštenju.

 

Kandidati za narodne poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije podsećaju i da su zahtevali da se oglasi gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i kaže ko je odgovoran za ovakve propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića, kao i ko će da plati te radove?

 

"Kao što smo i očekivali pitanja koja smo postavili ostala su bez odgovora, shodno dobro poznatoj praksi vladajuće interesne grupacije u Valjevu. Ta ekipa neukih i nesposobnih ljudi, za sve osim za čerupanje novca i gradskog budžeta i prelivanje istog u džepove njihovih kompanjona koje angažuju kao izvođače radova, ne samo da nema nameru da položi račune građanima Valjeva već prethodnih dana nastavlja da se građanima ruga u lice novim lažnim obećanjima iz edicije 'Laza i drugari'. Ponovo slušamo priče o otvaranju novih fabrika, vrtića,uskoro očekujemo da čujemo i već pomalo zaboravljenu bajku o otvaranju aerodroma za putnički saobraćaj u Divcima i sve to od onih koji nisu sposobni da nivelišu jednu ulicu", navodi se u saopštenju za javnost koalicije Ujedinjini za pobedu Srbije – Valjevouz poruku:

 

"Zato, poštovani sugrađani, predstojeći aprilski izbori su prava prilika da vladajućoj interesnoj grupaciji pokažemo da nam je svega dosta, da smo spremni za promene iz korena i da je konačno došlo vreme u kome će svako morati da odgovara za svoje postupke!".

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 21 sati 42 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 21 sati 43 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara