Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
25.03.2022, 14:54

Humanitarna ski trka na Divčibarama

č: | fb:

Divčibare Ski Resort, u saradnji sa Udruženjem "Naši snovi" iz Valjeva, u subotu 26. marta organizuje humanitarnu ski trku u paralelnom slalomu sa početkom u 10 časova na ski stazi Crni vrh.

 

Organizatori pozivaju sve ljubitelje zimskih sportova (decu i odrasle) da učestvuju u humanitarnoj trci i na taj način budu obezbeđena finansijska sredstva Udruženju za pomoć deci sa posebnim potrebama "Naši snovi" iz Valjeva za aktivnosti koje deca realizuju u dnevnom boravku.

 

Učešće iznosi 20 evra, a pored učešća u humanitarnoj trci kotizacija uključuje i dnevni ski pass na skijalištu, ukoliko vremenski i temperaturni uslovi to budu dozvoljavali.

 

Uplate za učešće u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (u subotu 26. marta), na mestu održavanja trke, do 10 časova. Za vreme trajanje trke nastupaće DJ Bruce Hullter.

 

U subotu za sve posetioce biće organizovana i panoramska vožnja žičarom.


Iz Divčibare Ski Resort saopštavaju da će nakon najuspešnije ski sezona do sada, sa 90 skijaških dana, u subotu 26. marta biti zatvoreno skijalište Crni vrh na Divčibarama.

 

Aktuelno

Europrom paketi (foto: Europrom)
PR Pre 1 sati 6 minuta

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.

Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Sport Pre 5 sati 20 minuta

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je...  · 1 komentar