Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
25.03.2022, 14:54

Humanitarna ski trka na Divčibarama

č: | fb:

Divčibare Ski Resort, u saradnji sa Udruženjem "Naši snovi" iz Valjeva, u subotu 26. marta organizuje humanitarnu ski trku u paralelnom slalomu sa početkom u 10 časova na ski stazi Crni vrh.

 

Organizatori pozivaju sve ljubitelje zimskih sportova (decu i odrasle) da učestvuju u humanitarnoj trci i na taj način budu obezbeđena finansijska sredstva Udruženju za pomoć deci sa posebnim potrebama "Naši snovi" iz Valjeva za aktivnosti koje deca realizuju u dnevnom boravku.

 

Učešće iznosi 20 evra, a pored učešća u humanitarnoj trci kotizacija uključuje i dnevni ski pass na skijalištu, ukoliko vremenski i temperaturni uslovi to budu dozvoljavali.

 

Uplate za učešće u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (u subotu 26. marta), na mestu održavanja trke, do 10 časova. Za vreme trajanje trke nastupaće DJ Bruce Hullter.

 

U subotu za sve posetioce biće organizovana i panoramska vožnja žičarom.


Iz Divčibare Ski Resort saopštavaju da će nakon najuspešnije ski sezona do sada, sa 90 skijaških dana, u subotu 26. marta biti zatvoreno skijalište Crni vrh na Divčibarama.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 17 sati 12 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 17 sati 12 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara