Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
25.03.2022, 14:54

Humanitarna ski trka na Divčibarama

č: | fb:

Divčibare Ski Resort, u saradnji sa Udruženjem "Naši snovi" iz Valjeva, u subotu 26. marta organizuje humanitarnu ski trku u paralelnom slalomu sa početkom u 10 časova na ski stazi Crni vrh.

 

Organizatori pozivaju sve ljubitelje zimskih sportova (decu i odrasle) da učestvuju u humanitarnoj trci i na taj način budu obezbeđena finansijska sredstva Udruženju za pomoć deci sa posebnim potrebama "Naši snovi" iz Valjeva za aktivnosti koje deca realizuju u dnevnom boravku.

 

Učešće iznosi 20 evra, a pored učešća u humanitarnoj trci kotizacija uključuje i dnevni ski pass na skijalištu, ukoliko vremenski i temperaturni uslovi to budu dozvoljavali.

 

Uplate za učešće u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (u subotu 26. marta), na mestu održavanja trke, do 10 časova. Za vreme trajanje trke nastupaće DJ Bruce Hullter.

 

U subotu za sve posetioce biće organizovana i panoramska vožnja žičarom.


Iz Divčibare Ski Resort saopštavaju da će nakon najuspešnije ski sezona do sada, sa 90 skijaških dana, u subotu 26. marta biti zatvoreno skijalište Crni vrh na Divčibarama.

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...