Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
28.03.2022, 06:55

Osumnjičen da je pucao iz pištolja u kafani na Ubu

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Ubu uhapsili su D. M. (46) sa Uba zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je u noći 26. marta, nakon kraće rasprave sa tridesetpetotogodišnjim muškarcem, u jednom ugostiteljskom objektu na Ubu pucao iz pištolja.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva na Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Aktuelno

Ljubomir Bogdanović Ćube (foto: )
In memoriam Pre 9 sati 4 minuta

Ljubomir Bogdanović Ćube (1937-2022)

U Valjevu je u subotu 26. novembra 2022. godine u 85. godini života, preminuo Ljubomir Bogdanović – Ćube, čovek koji je kao igrač i trener ostavio neizbrisiv trag u valjevskom sportu i čovek koji...  · 2 komentara

Spomen-bista pukovnik Živojin Bacić (foto: )
Herojska smrt pukovnika rođenog pre 150 godina Pre 9 sati 3 minuta

Div-junak Živojin Bacić zauvek ostao u Ljigu

U vreme kada se srpska vojska povlačila u defanzivnoj fazi Kolubarske bitke, pukovnik Živojin Bacić primio je naredbu: Pokušajte, ako je moguće, da se održite dvadeset četiri sata na položajima...

Kovid ambulanta u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati 7 minuta

KOVID ambulanta ubuduće u Novom naselju

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će od ponedeljka 28. novembra KOVID ambulanta funkcionisati u ambulanti Novo naselje. Radno vreme će biti od 7 do 17 časova.