Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
01.04.2022, 06:53

Ivan Dragićević direktor valjevske Elektrodistribucije

č: | fb:

Valjevska Elektrodistribucija je za godinu dana promenila tri direktora. Od kraja februara ove godine direktor Ogranak Elektrodistribucija Valjevo je tridesetpetogodišnji Ivan Dragićević, diplomirani inženjer elektrotehnike iz Murgaša kod Uba.

 

Prema zvanično dostupnim informacijama Agencije za privredne registre (APR) promena na čelu valjevske Distribucije se dogodila 24. februara ove godine odlukom Bojana Atlagića, v. d. direktora EPS Distribucije.

 

Ivan Dragićević je, pre dolaska na čelo valjevske Elektrodistribucije, bio vlasnik preduzetničke radnje postavljanje električnih instalacija IDJD Elektromont Murgaš. Prema podacima APR, deset dana pre nego što je postavljen za direktora, Dragićević je prekinuo obavljanje svoje preduzetničke delatnosti i taj prekid će trajati do registracije datuma nastavka obavljanja delatnosti. Pored direktorske funkcije, na koju je došao kao kadar Srpske napredne stranke, Ivan Dragićević je, prema iformacijama sa sajta opštine, i odbonrik SNS u Skupštini opštine Ub.

 

Podsećamo, za direktora Ogranak Elektrodistribucija Valjevo postavljena je krajem avgusta prošle godine diplomirani ekonomista Nada Vasiljević koja je do tada bila rukovodilac Sektora snabdevanja u tom javnom preduzeću. Vasiljević je na čelo valjevske distribucije došla nakon što je smenjena, odlukom Bojana Atlagića, v. d. direktora EPS Distribucije, Tatjana Stefanović, diplomirani inženjer elektrotehnike. Stefanović je smenjena bez obrazloženja, a na mestu direktora bila je od februara 2021. godine kada je nasledila dugogodišnjeg direktora Zorana Nikolića koji je otišao u penziju.

 

Prema nezvaničnim informacijama jedan od razloga za smenu Tatjane Stefanović su višegodišnji nagomilani problemi sa elektrosnabdevanjem u više sela valjevskog kraja, zbog kojih su žitelji desetak sela u nekoliko navrata organizovali proteste prošle godine u leto.

 

Kolubarske.rs nisu uspele da saznaju zbog čega je Nada Vasiljević smenjena samo šest meseci nakon što je postavljena za direktora valjevske Elektrodistribucije.  

 

Aktuelno

Porušeno dečje igralište na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Zbog usaglašavanja sa Pravilnikom o bezbednosti Pre 54 minuta

Uklonjeno dečje igralište na Divčibarama, biće urađeno novo

Zabavno-avanturistički park za decu u centru Divčibara, porušen je krajem prošle nedelje, kako bi na istom mestu bilo izgrđeno novo igralište u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti dečjih igrališta....

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 3 sati 46 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.  · 5 komentara

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara