Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2022, 13:45

Privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda

č: | fb:

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke "Gradac", pod nazivom "U trci za zdravlje, budimo brži" u nedelju, 17. aprila, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda od brane (raskrsnica ulica Prve brazde i Višegradske) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, sve do "Konjičkog kluba" zbog održavanja krosa, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave, navedeno je na koji način će biti zatvoren i preusmeren saobraćaj.

 

"Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prva brazda za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prva brazda na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima", navedeno je u rešenju Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 2 sati 21 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 2 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 13 komentara