Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2022, 13:45

Privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda

č: | fb:

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke "Gradac", pod nazivom "U trci za zdravlje, budimo brži" u nedelju, 17. aprila, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prva brazda od brane (raskrsnica ulica Prve brazde i Višegradske) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, sve do "Konjičkog kluba" zbog održavanja krosa, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave, navedeno je na koji način će biti zatvoren i preusmeren saobraćaj.

 

"Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prva brazda za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prva brazda na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima", navedeno je u rešenju Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine.

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 22 sati 24 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".