Mamograf (foto: Branko Petrović)
Mamograf (foto: Branko Petrović)
26.05.2022, 12:05

Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

č: | fb:

Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati deset dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna. POdsećamo, pregledi su počeli 4. maja.

 

Za naredni period nisu popunjeni termini tako da se zainteresovane žene starosti od 45 do 69 godina mogu prijaviti na telefon 014 315 00 99, u periodu od 7 do 14 časova. S obzirom na to da ima dovoljno slobodnih termina Dom zdravlja poziva i žene iz opština Kolubarskog okruga da se prijave za pregled.

 

Mobilni mamograf je postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja (iza zgrade, ulaz iz ulice Vlade Danilovića) i radi od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 17 sati.

 

Organizatori preventivnih pregleda mobilnim mamografom u Valjevu su Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i Dom zdravlja Valjevo.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 7 sati 41 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 7 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara