Mamograf (foto: Branko Petrović)
Mamograf (foto: Branko Petrović)
26.05.2022, 12:05

Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

č: | fb:

Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati deset dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna. POdsećamo, pregledi su počeli 4. maja.

 

Za naredni period nisu popunjeni termini tako da se zainteresovane žene starosti od 45 do 69 godina mogu prijaviti na telefon 014 315 00 99, u periodu od 7 do 14 časova. S obzirom na to da ima dovoljno slobodnih termina Dom zdravlja poziva i žene iz opština Kolubarskog okruga da se prijave za pregled.

 

Mobilni mamograf je postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja (iza zgrade, ulaz iz ulice Vlade Danilovića) i radi od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 17 sati.

 

Organizatori preventivnih pregleda mobilnim mamografom u Valjevu su Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i Dom zdravlja Valjevo.

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 17 sati 8 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara