Parking Grada (foto: Đorđe Đoković)
Parking Grada (foto: Đorđe Đoković)
03.06.2022, 10:45

Grad iz drugog pokušaja obezbedio gorivo

č: | fb:

Gradska uprava Valjeva uspela je iz drugog pokušaja da obezbedi 37.000 litara goriva za vozni park Grada. Posao je dobila novosadska kompanija NIS, koja je bila jedini ponuđač na javnoj nabavci-nabavka benzina, a vrednsot ugovora je preko 6,9 miliona dinara sa PDV-om.

 

Gradska uprava Valjeva je javnu nabavku-nabavka benzina prvi put raspisala u aprilu i to nakon samo šest meseci od kupovine 23.000 litara goriva. Tada je ugovor vredan preko 3,7 miliona dinara potpisan na godinu dana sa novosadskom kompanijom NIS.  

Tender u aprilu je raspisan za kupovinu još 37.000 litara goriva, i to 19.000 benzina i 18.000 dizela, a procenjena vrednost javne nabavke je 7,2 miliona dinara sa PDV-om.

 

Odgovarajući na pitanje Kolubarskih.rs da li to što Grad raspisuje javnu nabavku za kupoviinu benzina znači da je već potrošeno 23.000 litara, planiranih za celu godinu, načelnik Gradske uprave Nebojša Petronić je rekao da gorivo nije potrošeno nego je javna nabavka raspisana ranije "kako Grad, zbog situacije sa isporukom i cenom derivata na tržištu, ne bi ostao bez goriva".

 

S obzirom na to da na javnu nabavku raspisanu u aprilu nije prispela ni jedna ponuda, ponovljena je sredinom maja.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara