Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2022, 06:33

Ostavke čelnih ljudi valjevskog SSP

č: | fb:

Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), podneli su ostavku na stranačku funkciju. Zahtev za istupanje iz stranke podneli su i članovi Gradskog odbora SSP Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević.

 

Kako se navodi u saopštenju za javnost, koje je potpisao Branko Ivković, razlog za ovakvu odluku je "apsolutno neslaganje sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu ove godine".

 

Nakon Ivkovićeve ostavke, predsedništvo Stranke slobode i pravde treba da izabere poverenika ili povereništvo valjevskog odbora. Poverenik ili povereništvo će voditi Gradski odbor do izbora novog predsednika.

 

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Valjevu je formiran pre dve godine, dok je Gradski odbor SSP u Valjevu osnovan u februaru 2021. godine.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 31 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 21 sati 7 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara