Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
14.06.2022, 10:39

Dometi valjevskih gimnazijalaca – Bojana Lalović Milanović i Dušan Arsenić

č: | fb:

U Valjevskoj gimnaziji će večeras u 19 časova biti predstavljeni DOMETI - nagrade koje su dobili Bojana Lalović Milanović, najbolji školski bibliotekar u Srbiji, i neponovljivi Dušan Arsenić, po šesti put dobio Sterijinu nagradu za pozorišni plakat.

 

Valjevski gimnazijalci učinili su značajne DOMETE i zavrednili su promociju svojih dela i vrednih nagrada, tim povodom Udruženje "Valjevski gimnazijalci" organizuje male svečanosti.

 

Prethodnih dana predstavljene su zbirka pesama "Iverje i okrajci" čiji je autor glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Zoran Ćosić i knjiga košarkaškog asa Mihaila Počeka, "Dvokorak - moj pogled na košarku".

 

U narednom periodu među DOMETIMA biće nagrada Zorana Đorđevića na festivalu u Kanu i nagrada Aleksandra Filipovića za najbolji aranžman na "Beogradskom proleću".

 

"Izvinjavamo se valjevskim gimnazijalcima što za to nismo znali. Zato molimo da nas o tome podsetite i obavestite, jer ne može se za sve pratiti i ne može se sve znati", poručuje Udruženje "Valjevski gimnazijalci".

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 13 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.