Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
20.06.2022, 06:51

Branka Rosić zamenik načelnika Gradske uprave, Biljana Pavlović direktor Poleta

č: | fb:

Gradsko veće je prihvatilo predlog rešenja o imenovanju Biljane Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka iz Valjeva, za direktora JKP "Polet" na period od četiri godine. Pavlović, koja je doktorske akademske studije završila na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, bila je jedini kandidat za mesto direktora.

 

Krajem marta prošle godine, Skupština grada je imenovala Biljanu Pavlović za vršioca dužnosti direktora JKP "Polet", preduzeća koje se stara o gradskim pijacama. 

 

Gradsko veće je donelo Rešenje o postavljenju zamenika načelnika Gradske uprave Valjeva. Postavljena je Branka Rosić, diplomirani pravnik iz Valjeva, na period od pet godina.

 

Branka Rosić je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, prosečna ocena tokom studija 9,22. U Gradskoj upravi Valjeva je bila zaposlena od 2004. godine. Za sekretara Skupštine grada postavljena je u avgustu 2020. godine kada je konstituisan novi saziv lokalnog paramenta. Ostavku na tu funkciju podnela je u maju ove godine.

 

Valjevska Gradska uprava je bila bez zamenika načelnika od decembra 2020. godine, kada je zahev za prestanak radnog odnosa zbog odlaska u penziju podnela taašnji zamenik Dragan Đenić, koja je inače na tom mestu trebalo da ostane do 2023. godine.

Aktuelno

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 16 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...