Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
Gradsko veće (foto: www.valjevo.rs)
20.06.2022, 06:51

Branka Rosić zamenik načelnika Gradske uprave, Biljana Pavlović direktor Poleta

č: | fb:

Gradsko veće je prihvatilo predlog rešenja o imenovanju Biljane Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka iz Valjeva, za direktora JKP "Polet" na period od četiri godine. Pavlović, koja je doktorske akademske studije završila na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, bila je jedini kandidat za mesto direktora.

 

Krajem marta prošle godine, Skupština grada je imenovala Biljanu Pavlović za vršioca dužnosti direktora JKP "Polet", preduzeća koje se stara o gradskim pijacama. 

 

Gradsko veće je donelo Rešenje o postavljenju zamenika načelnika Gradske uprave Valjeva. Postavljena je Branka Rosić, diplomirani pravnik iz Valjeva, na period od pet godina.

 

Branka Rosić je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, prosečna ocena tokom studija 9,22. U Gradskoj upravi Valjeva je bila zaposlena od 2004. godine. Za sekretara Skupštine grada postavljena je u avgustu 2020. godine kada je konstituisan novi saziv lokalnog paramenta. Ostavku na tu funkciju podnela je u maju ove godine.

 

Valjevska Gradska uprava je bila bez zamenika načelnika od decembra 2020. godine, kada je zahev za prestanak radnog odnosa zbog odlaska u penziju podnela taašnji zamenik Dragan Đenić, koja je inače na tom mestu trebalo da ostane do 2023. godine.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 2 sati 32 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 2 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 13 komentara