Gordan Milosavljević  (foto: Đorđe Đoković)
Gordan Milosavljević (foto: Đorđe Đoković)
20.06.2022, 10:45

Gordan Milosavljević rukovodi valjevskim odborom Stranke slobode i pravde

č: | fb:

Valjevski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u narednom periodu predvodiće povereništvo, na čijem čelu će biti Gordan Milosavljević, član Izvršnog odbora SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug, saopštila je Stranka slobode i pravde.

 

Povereništvo će rukovoditi valjevskim odborom te stranke do izbora novog Gradskog odbora, koji će, kako je saopšteno, biti formiran u narednom periodu i koji će "nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini".

 

Do postavljanja povereništva došlo je nakon što su Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednik GrO SSP u Valjevu, podneli ostavke na stranačke funkcije, dok je nekoliko članova Gradskog odbora SSP napustilo stranku.

 

"Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke slobode i pravde Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja", navodi se u saopštenju za javnost.

 

Dodaje se da su ostavke lični stav dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im stranka zahvaljuje na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi.

 

"Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce, i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad. Naša borba se nastavlja!", poručuje se u saopštenju za javnost koje je potpisao Gordan Milosavljević, član IO SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug.

Aktuelno

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 16 sati 14 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 1 komentar

Viktor Mićić (foto: Kolubarski okrug)
Nepoštovanje zakona Pre 21 sati 21 minuta

Čovek sa dve funkcije – nezamenljivi zamenik

Viktor Mićić imenovan za načelnika Kolubarskog okruga, a nije razrešen funkcije zamenika predsednika Skupštine grada. Obavlja dve funkcije, a Zakonom o sprečavanju korupcije zabranjeno je vršenje...  · 20 komentara

Sneg u aprilu u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Aprilski sneg Pre 20 sati 29 minuta

Vejalo kao usred zime

Jak talas zahlađenja stigao je u Srbiju i drastično je oborio temperature, negde i preko 20 stepeni, a padao je i sneg. U Valjevu je jutros vejalo skoro jedan čas, sneg se nije zadržao, dok se na...  · 2 komentara