Mountain Music Fest  (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
26.07.2022, 09:07

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest

č: | fb:

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji Mountain Music Fest (MMF), koji se održava od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama, počela je na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs.

 

Za petak, 12. avgust, kada nastupaju Musical Doctors, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO i TBF, cena karata iznosi 800 dinara. U subotu, 13. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Mutante, Cotton Pickers, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe i DJ Gocea, a ulaznice su dostupne po ceni od 1200 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da čuju Bege Fank, Ljudski Maximum, Nezoob i Phat Phillie – 500 dinara.

 

Broj karata po ovim cenama je ograničen, a osim jednodnevnih, i dalje će biti dostupni paketi ulaznica za sva tri dana po ceni od 2100 dinara. Organizatori ističu da će i ove godine, u skladu sa "family friendly" odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina biti besplatan.

 

„Sada već tradicionalno, u cenu svake ulaznice uključeni su svi dodatni sadržaji - umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Najmlađi posetioci će moći da se zabavljaju u Avantura parku i na Zip lajnu, radionici Maskiraonica i Šumi boja, a ove godine spremili smo i sadržaje poput joge, orijentiringa, igra pokreta, slikanja na telu, ali i čitavu Zonu umetnosti, kaže Matija Tripković, direktor festivala.

 

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 7 sati 30 minuta

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 7 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 5 sati 23 minuta

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...