Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
05.08.2022, 12:42

Uhapšeni mladići osumnjičeni za napad na taksistu

č: | fb:

Valjevska policija je, brzim i efikasnim radom, identifikovala i uhapsila D. V. (19) iz Novog Kneževca i B. I. (18) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su noćas zadali više udaraca pedesettrogodišnjem taksisti koji ih "opel astrom" dovezao u okolinu Valjeva, a potom mu oteli automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.

 

Nedaleko odatle, osumnjičeni su automobilom sleteli sa puta, ostavili vozilo i pešice se udaljili, a kriminalistička policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

 

Vozač taksija je, sa teškim telesnim povredama, zbrinut u valjevskoj bolnici.

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 3 sati 42 minuta

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 4 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 1 sati 35 minuta

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...