Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
10.08.2022, 06:58

Grad će plaćati mobilne telefone za 127 svojih službenika

č: | fb:

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku Usluge mobilne telefonije. Procenjena vrednost je dva miliona dinara, a rok za podnošenje ponuda je 22. avgust.

 

U tehničkoj specifikaciji ove javne nabavke navedeno je da će iz gradskog budžeta biti plaćeni računi za usluge mobilne telefonije za 127 zaposlenih u Gradskoj upravi, od toga za 81 korisnika po paketima, dok se za ostale korisnike usluga pruža "po ostvarenom saobraćaju, kvalitetno, prema važećim standardima iz ove oblasti". 

 

"Predmetna usluga pruža se kroz sedam paketa čije specifikacije određuju i nude ponuđači (dostavljanjem opisa tarifnih paketa u svojim ponudama), po unapred predviđenim cenama od strane naručioca, a čiji su neposredni korisnici radno angažovani kod naručioca, podeljeni u grupe. U zavisnosti od grupe korisnika, razlikuje se cena svakog od paketa koja predstavlja i visina odobrene pretplate (odnosno najviši iznos mesečnog računa neposrednih korisnika), kao i ponuđeni opis tarifnog paketa od strane mobilnog operatera. Sav nepotrošen iznos mesečne pretplate ne prenosi se u naredni mesec", piše u tehničkoj specifikaciji.

 

Paket do 5.000 dinara dobiće dva službenika, paket do 3.100 dinara četiri, paket do 2.300 dinara tri, paket čija je cena do 1.900 dinara namenjen je za 17, paket do 1.400 dinara za 29, paket do 700 dinara za 30 i paket do 550 dinara biće nabavljen za 42 zaposlena u Gradskoj upravi. 

 

"Cene za sve dodatne usluge koje nisu navedene u ponudi biće fakturisane prema važećem cenovniku operatera za poslovne korisnike. Mogućnost aktivacije rominga za sve pakete. Minimalni iznos budžeta za beneficiranu nabavku telefona iznosi 1.500.000 dinara bez PDV-a", piše u tehničkoj specifikaciji javne nabavke Usluge mobilne telefonije.

 

Ugovor se zaključuje na period od 24 meseca od dana potpisivanja obe ugovorne strane ili do isteka sredstava namenjenih za ovu javnu nabavku.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 2 sati 12 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 2 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...