Mountain Music Fest  (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
11.08.2022, 11:06

Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

č: | fb:

Sedmo izdanje Mountain Music Festa (MMF) biće održano ovog vikenda, od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

 

Kao prvi planinski festival na ovim prostorima, MMF će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka, koji će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene.

 

Festivalske kapije se otvaraju u petak u 17 časova, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors.

 

Drugog dana, u subotu 13. avgusta, glavna bina od 18časova rezervisana je za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će od 15 časova izvođači biti Mutanti, a na Vinilu od podneva ploče vrte dvojac iz portugala – Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a. 

 

Na nedeljnom MMF afterday do 18 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

 

Kao i prethodnih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta – za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

 

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

 

Karte se mogu kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 sati 45 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...