Pžar u zgradi u Karađorđevoj
Pžar u zgradi u Karađorđevoj
19.08.2022, 10:10

Požar u zgradi u Karađorđevoj: Vatogasci razvalili vrata stana da bi ugasili plamen

č: | fb:

Požar, u stanu na četvrtom spratu zgrade u Karađorđevoj ulici br 117-121 u centru Valjeva, izbio je ovog prepodneva, a na sreću, u stanu nije bilo nikoga i nije bilo povređenih. Zbog velike koncentracije dima stanari zgrade su evakuisani.

Požar u zgradi u Karađorđevoj

Požar u zgradi u Karađorđevoj (Foto: Đorđe Đoković)

 

U gašenju požara, koji je lokalizovan oko 11.30 časova, učestvovalo je 15 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo, nezvanično je rečeno Kolubarskim.rs. 

 

Stanari zgrade primetili su da se iz stana na četvrtom spratu širi gusti dim, pa su oko 10.45 časova pozvali vatrogasce. Vatrogasne ekipe stigle su na mesto požara za pet minuta, a ubrzo je stiglo i vozilo hitne pomoći. Brzom intervencijom sprečeno je širenje požara na ostale stanove.

Požar u zgradi u Karađorđevoj

Požar u zgradi u Karađorđevoj (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prema nezvaničnim informaijma, da bi stigli do žarišta požara, vatrogasci su morali da razvale ulazna vrata stana iz kog je izlazio gust dim, a intervenisali su preko terase. Nezvanično od komšija saznajemo da u stanu nije bilo nikoga, da su vlasnici van Valjeva na odmoru.

 

Kako je do požara došlo utvrdiće istraga.

Požar u zgradi u Karađorđevoj

Požar u zgradi u Karađorđevoj (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 2 sati 39 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara