Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
04.09.2022, 09:27

Organizovan prevoz za učenike Pete škole

č: | fb:

Oko pedesetoro dece, koja idu u OŠ "Sesre Ilić", ove godine će imati prevoz, jer mnogi od njih žive i nekoliko kilometara daleko od škole, u Poparama, a troje čak i u Strmnoj Gori, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Na inicijativu Saveta roditelja ove škole, a uz podršku grada Valjeva, završene su sve procedure, tako da će od ponedeljka, 5. septembra učenike obe smene prevoziti autobus, na trasi na kojoj već neko vreme nema redovne autobuske linije, u terminima koji odgovaraju školarcima.

 

Prva stanica ovog školskog autobusa su Prisade i on kreće u 7.20 časova, dok je povratak u 13.20 časova. Deset minuta kasnije sa Prisada kreće autobus sa učenicima koji će ići u drugu smenu, a povratak je u 17.40 časova. Prevoznik će učenicima izdavati mesečnu kartu, a stanice su Novo igralište, Plitvička, Klen i Prisade.

 

"Roditelji su veoma zadovoljni, jer će na taj način deca moći brzo i bezbedno da stignu do škole i vrate se kući. Ovo je primer koji pokazuje da svaki problem može da se reši kada se udruže roditelji, škola i lokalna samouprava", saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara