Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2022, 10:48

Uhapšen osumnjičeni za krađe

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i krađu i uhapsili Đ. T. (40) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, on se tereti da je, u protekle dve nedelje, na području grada Valjeva, provalio u salon nameštaja i trgovinsku radnju, kao i da je ušao u jedan otključani automobil, iz kojih je ukrao novac i tehničku robu. Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 350.000 dinara.

 

Policija je kod osumnjičenog pronašla veći deo ukradenog novca i tehničke robe i vratila ih vlasnicima.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka Pre 23 sati 17 minuta

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara

Dom zdralja (foto: Branko Petrović)
Evropska nedelja prevencije Pre 21 sati 23 minuta

"Rak grlića materice – rak koji možemo sprečiti"

U toku je Evropska nedelja prevencije raka grlića materice, od 23. do 29. januara. Bolest je stopostotno izlečiva ako se na vreme otkrije, što ukazuje na važnost prevencije i redovnih pregleda.

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Eksplozija u Kapislani 26.01.2023

Povređene dve radnice u "Krušiku"

Dve radnice valjevskog "Krušika" povređene su, jedna teže, jedna lakše, danas prilikom eksplozije kapisle u kapislani ove fabrike namenske industrije.  · 8 komentara