Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2022, 09:26

Produžen rok za prijave za mere energetske sanacije

č: | fb:

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije grada Valjeva, donela je odluku da se rok za dostavljanje prijava produži do 30. septembra 2022. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Javnim pozivom za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima i stambenim zajednicima za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, propisano je da je rok za dostavljanje prijava 23. septembar 2022. godine.

 

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično na šalterima 11 i 12 u prizemlju Gradske uprave, kao i na pultu za informacije.

Aktuelno

Europrom paketi (foto: Europrom)
PR Pre 1 sati 1 minuta

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.

Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Sport Pre 5 sati 15 minuta

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je...  · 1 komentar