Prevrtanje mini busa (foto: Kolubarske.rs)
Prevrtanje mini busa (foto: Kolubarske.rs)
16.10.2022, 14:12

Još jedna žena preminula u prevrtanju mini busa

č: | fb:

U Opštoj bolnici Valjevo preminula je Lj.M. (1945) iz Osečine, još jedna putnica mini busa koji se jutros oko 10 časova prevrnuo niz strmu padinu u neposrednoj blizini brane Stubo-Rovni. 

 

Valjevska policija je uhapsila Ž. M. (63) iz Osečine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je danas oko 9.50 časova izazvao saobraćajnu nezgodu kod brane Stubo - Rovni, tako što je izašao iz mini busa marke "iveko daily", u kome je prevozio osamnaest putnika, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila niz strmu liticu

 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi je jedna ženska osoba poginula na licu mesta, ostalih sedamnaest putnika su zadobili telesne povrede i prevezeni u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, gde je utoku dana od zadobijenih povreda preminula još jedna putnica.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 55 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 44 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.