Dimnjaci (foto: Đorđe Đoković)
Dimnjaci (foto: Đorđe Đoković)
22.10.2022, 07:33

Produžen rok za prijavu za zamenu kotla u individualnim ložištima

č: | fb:

Rok za prijave za meru zamene kotla u individualnim ložištima produžen je do 27. oktobra, saopštio je na konferenciji za novinare Viktor Mićić, predsednik Komisije za realizaciju mera energetske sanacije.

 

"Komisija za sprovođenje mera zamene postojećeg energenta u individualnim ložištima i prelazak na biomasu, u cilju smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individalnih izvora, donela je odluku da produži rok za prijave za meru zamene kotla u individualnim ložištima. Imajući u vidu da je interesovanje građana bilo intenzivno i da je dosta građana čekalo poslednji trenutak da preuzme dokumentaciju, odlučili smo da rok produžimo za sedam dana. Građani su čuli kasno, navikli su da rok bude duži, mi smo pokušali da to ubrzamo zbog ulaska u grejnu sezonu, da se ubrza sama nabavka kotlova, međutim, zbog očekivanja da je rok duži, mnogi su čekali poslednji dan, tako da smo došli u situaciju da ljudi ne mogu da stignu da prikupe dokumentaciju, koja izuskuje određeno vreme", objasnio je Mićić.

Viktor Mićić

Viktor Mićić (Foto: www.valjevo.rs)


Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi javnog poziva, građani mogu pozvati na broj telefona: 014/294 – 790 ili se obratiti putem mejl adrese: [email protected] Konkursnu dokumentaciju mogu preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili na šalterima 11 i 12 u prizemlju Gradske uprave, kao i na pultu za informacije.


Uskoro novi Javni poziv


Viktor Mićić, predsednik Komisije za realizaciju mera energetske sanacije je na konferenciji za novinare saopštio da je u toku priprema teksta Javnog poziva za ugradnju solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i ugradnju kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote, po osnovu Javnog poziva za sufunansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova.

 

Tekst javnog poziva biće objavljen u listu "Napred", a dokumentacija se može preuzeti na zvaničnoj prezentaciji grada Valjeva: www.valjevo.org.rs ili u Gradskoj upravi.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara