Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
07.11.2022, 07:37

Od ponedeljka u Domu zdravlja bočni ulaz za KOVID ambulantu i vakcine protiv gripa

č: | fb:

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od ponedeljka 7. novembra za potrebe KOVID ambulante koristiti manji bočni ulaz sa prednje strane zgrade, do Službe hitne pomoći.

 

Testiranje i snimanje rendgenom biće premešteni u ordinacije Opšte medicine u prizemlju, gde se već obavljaju pregledi i laboratorijske analize za pacijente sa respiratornim infekcijama.
Glavni ulaz će biti namenjen svim ostalim pacijentima, tako da će komfornije moći da dođu do laboratorije na prvom i lekarskih ordinacija na drugom spratu, kao i da koriste lift po potrebi. Klizna vrata ka KOVID ambulanti biće zaključana, tako da neće biti direktnog kontakta sa tim prostorom.

 

Reorganizacija prostora moguća je zbog znatno manjeg broja pregleda u KOVID ambulanti i manje pozitivnih pacijenata. Dom zdravlja Valjevo zahvaljuje sugrađanima na razumevanju za povremene organizacione promene, koje se sprovode u interesu pacijenata i radi efikasnijeg funkcionisanja ustanove.

 

Vakcinacija protiv gripa od ponedeljka će se sprovoditi na drugom spratu Doma zdravlja – Odeljenje Medicine rada, a ne više po ambulantama. Pacijenti vakcinu primaju sa nalogom, za koji treba da se jave svom izabranom lekaru.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 5 sati 37 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 5 sati 37 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara