Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
07.11.2022, 11:26

Osumnjičeni za krađu drva

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Osečini, podneće krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu protiv dvojice muškarca (24) i (42) i žene (24), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična dela krađa.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija ih je zatekla sinoć na putu u mestu Lopatanj, dok su drva, koja je vlasnik prethodno isekao i pripremio za ogrev, pakovali u kombi u kome je pronađeno oko pet kubnih metara drva.

 

Oni se sumnjiče da su u prethodna dva meseca, na isti način, od još trojice meštana ukrali drva, a potom ih prodali. Materijalna šteta pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 300.000 dinara.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 3 sati 33 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara