Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
Maša Cvetković (foto: Kolubarske.rs)
09.12.2022, 08:46

Gradonačelnik čestitao Maši Cvetković, seniorskoj šampionki države u plivanju

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Maši Cvetković, plivačici PK "Valis", povodom velikog uspeha koji je ostvarila na juniorskom i seniorskom prvenstvu Srbije u plivanju, koje je održano u Novom Sadu, saopštila je PR služba Grada.


"Seniorski šampion države na 1500 metara kraul, mlađi juniorski prvak Srbije na 200 metara delfin i 1500 metara kraul, juniorski prvak Srbije na 200 metara kraul i vicešampion u mlađim juniorima na 400 metara kraul i 200 metara leđno, rezultati su kojima si učinila sve nas ponosnima! Čestitam tebi, tvojoj porodici, trenerima i Plivačkom klubu "Valis", jer ste pokazali da talenat, vaspitanje, dobar timski rad i podrška porodice jesu recept za velike uspehe. Iako si tek zakoračila u svet seniorskih takmičenja, dokazuješ da imaš potencijal za najveće uspehe! Tvoj grad će te podržati na putu na kome već plivaš šampionskim zamasima", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...