31.12.2022, 14:06

Da još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji...

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo želi svim građanima Valjeva da u 2023. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti, da negujemo i poštujemo osnovna moralna načela, ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju.

 

Svim sugrađanima upućujemo najiskrenije želje da ih služi zdravlje i da ih u svemu prati lična i profesionalna sreća, da predstojeće novogodišnje i božićne praznike provedu u krugu najbližih, u miru i blagostanju.

 

Hvala vam na poverenju koje ste nam ukazali. Zajedničkim snagama, politikom razvoja, stvorićemo uslove za bolji život svih u našoj lokalnoj zajednici.

 

Neka 2023. godina bude ispunjena razumevanjem, uzajamnim poštovanjem, mirom i tolerancijom, navodi se u novogodišnjoj čestitki valjevskih naprednjaka.

 

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 59 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 21 sati 36 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 18 sati 39 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.