Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
Gradski odbor SNS (foto: Kolubarske.rs)
23.01.2023, 13:28

GrO SNS: Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Kosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Kosovo.

 

Kako se navodi u saopštenju GrO SNS, Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić - očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske.

 

"Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Kosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022.godine", navodi se u saopštenju i dodaje:

 

"Gradski odbor Srpske napredne stranke veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, ko je su pred svima nama. Zato nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu", navode u saopštenju valjevski naprednjaci uz poruku:

 

"Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!".

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 5 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...