Sastanak u Gradskoj upravi (foto: www.valjevo.rs)
Sastanak u Gradskoj upravi (foto: www.valjevo.rs)
09.02.2023, 10:06

Državna sekretarka Ministarstva poljoprivrede boravila u Valjevu

č: | fb:

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Ivana Popović, boravila je u selu Brezovice, gde je sa meštanima razgovarala o aktuelnim temama u agraru, nakon čega je održan sastanak u Gradskoj upravi Valjeva, saopštila je PR služba Grada.

 

Kako se navodi u saopštenju, u konstruktivnom razgovoru sa gradonačelnikom Valjeva Lazarom Gojkovićem, bilo je reči o razvoju poljoprivrede, trenutnim programima koji se realizuju, ali i budućim planovima kako bi se još više poboljšala poljoprivreda, kao i saradnja sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković se zahvalio na današnjoj poseti i tom prilikom naglasio da je ove godine iz budžeta Grada opredeljeno 100 miliona dinara, čime se praktično Valjevo našlo u samom vrhu gradova u Srbiji po izdvajanjima za subvencije u poljoprivredi. Takođe, gradonačelnik Gojković se zahvalio na odličnoj saradnji koju imaju sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 14 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...