SNS (foto: Kolubarske.rs)
SNS (foto: Kolubarske.rs)
02.03.2023, 10:17

Valjevski naprednjaci osuđuju pretnje i pozive na ubistvo predsednika Vučića

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje nastavak pretnji i pozive na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje na društvenim mrežama šire lažne patriote, navodi u saopštenju za javnost Služba za informisanje valjevskog odbora Srpske napredne stranke.

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

 

Predsednik DSS Koštunica pustio je zločinca Kurtija i druge albanske teroriste iz srpskih zatvora, ćutali su na pogrom Srba 2004. godine na proglašenje tzv. nezavisnosti Kosova 2008. godine, njihov sadašnji predsednik je francuski državljanin dok svima drži patriotske govore i druge lažno optužuje za dvojno državljanstvo.

 

Zaslepljeni potpunim nerazumevanjem situacije u kojoj se Srbija nalazi i opijeni mržnjom prema predsedniku Vučiću, lažne patriote ne prezaju od poziva na fizičko uklanjanje predsednika, koji se iz sve snage bori za mir i očuvanje života kosmetskih Srba. Ovim se nastavljaju pretnje ubistvom predsedniku Vučiću posle nedavnog sramnog mitinga opozicije pred Predsedništvom Srbije.

 

Dok se predsednik Srbije bori za svoju zemlju, nacionalne interese, pripadnici lažnih patriota i opozicionara ponovo šire mržnju i pozivaju na ubistvo. Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti naše zemlje, ali očigledno i smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima.

 

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 17 sati 30 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 14 sati 40 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara