Radovi ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Radovi ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
14.10.2014, 07:14

NIVEA daruje dečje igralište

č: | fb:

I Valjevo će do kraja meseca dobiti NIVEA dečje igralište, koje daruje ova kompanija kroz kampanju za uređivanje parkova i igrališta u gradovima širom Srbije “Deci i roditeljima na dar”.

Igralište, čija je izgradnja počela juče, biće smešteno na platou između Centra za kulturu i zgrade PIO fonda. Grad Valjevo je obezbedio lokaciju i učestvuje u građevinskom delu pripreme terena, dok NIVEA obezbeđuje sredstva za rekvizite i podlogu. Vrednost objekta sagrađenog po evropskim i srpskim standardima je oko 30.000 evra.

Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnosti deci i porodicama da provedu kvalitetno zajedničko vreme. Na ovaj način, NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika naše zemlje, uz konstantnu interakciju sa građanima i saradnju sa predstavnicima lokalnih vlasti, saopšteno je iz ove kompanije na početku akcije. Izgradnja  igrališta za decu je deo kampanje iz 2013. godine pod nazivom “Gde nam rastu deca”, koju su pokrenuli građani na društvenim mrežama.

Nivea dečje igralište u Kragujevcu (foto: www.sumadijapress)

Nivea dečje igralište u Kragujevcu (foto: www.sumadijapress) (Foto: www.sumadijapress)

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 18 sati 52 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara