19.05.2015, 11:31

Danas je prvi rođendan Kolubarskih.rs

č: | fb:

Kolubarske.rs danas slave svoj prvi rođendan. Isuviše je malo vremena da bi smo donosili sud, ali dovoljno da budemo zadovoljni učinjenim. Najvažnije je da nas nije napustio početni elan, entuzijazam, volja i vera u bolje. Za godinu dana uspeli smo da steknemo vaše poverenje, tako da Kolubarske.rs beleže dnevnu posetu od 3.000 do 5.000 čitalaca.

I možda upravo brojke najbolje govore o nama. Za godinu dana na stranicama Kolubarskih.rs objavljeno je 1880 tekstova, iz različitih oblasti - gradskih tema, sporta, kulture, privrede, životnih priča, intervjua, tri debate i 44 foto-bloga Đorđa Đokovića. Internet baza Kolubarskih.rs sadrži 7.936 fotografija. 

Posebno smo ponosni na naše blogere, dr Radovana Marjanovića, Milenu Seku Maksimović, Radovana Puletića, Predraga Blekija Savića, Dula M. Miroslava Ćišu Trifunovića, Nikolu Božića, koji su napisali 164 bloga, Dušana Arsenića sa 27 karikatura i Sandra Sofronić sa 18 fotografija.  

Najčitaniji tekst, sa 7.324 pregleda je „Zašto smo ovo dozvolili“, priča o spomen obeležju Seči knezova uz ćumur i roštilj. Tekst o neurologiji Valjevske bolnice „Da li ste se postideli” pročitalo je 5.298, dok intervju sa Slobodanom Đukićem, koji smo objavili 19. maja ili prvog dana “Spasilo nas uređeno korito Kolubare i brana" beleži 3.919 pregleda.  

Najčitaniji intervju bio je sa Nikolom Tomićm - 3.753, najčitaniji blog je Radovana Puletića, Kafana - 3.403, najčitaniji gostpost je Vojislav Andrić Mađar sa tekstom “Zašto prosvetu treba izuzeti iz najavljenih mera Vlade” - 3.663. Debatu “Gradska biblioteka u Domu vojske” pročitalo je 4.112, dok je vest da je oštećen balon u Petnici pobudila pažnju 3.554 čitaoca. Redakcijski foto-blog sa najviše pregleda je “Valjevski izazov” -  2.773. Preko 2.000 pregleda beleže svi redakcijski fotoblogovi sa Metalčevih utakmica.

Sve ove brojke su nastale zahvaljujući vama, dragi čitaoci i posetioci, i zato vas mnogo volimo i obećavamo da ćemo biti još bolji, a vi nama da ćemo biti još čitaniji. Pošteno?

Godišnjica je prilika i da se javno zahvalimo saradnicima, poslovnim partnerima, svima, koji su nas podržavali prethodnu godinu!

Aktuelno

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 11 minuta

Voda na Divčibarama nije za piće

Voda na Divčibarama nije za piće zbog poremećaja u kvalitetu sirove vode, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo. Poboljšanje kvaliteta vode se očekuje već sa prvim padavinama, navodi se u saopštenju.  · 5 komentara