SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:54

Počelo kupanje u Petnici

č: | fb:

Danas je počela sezona kupanja u SRC Petnica. Prvi kupači na petničkim bazenima su, u okviru sportskog dana, valjevski gimnazijalci. Pored 400 gimnazijalaca u Petnici je i pedesetak kupača koji su, kako rekoše, jedva dočekali početak sezone kupanja.

Iz Ministarstva regionalnog razvoja  i lokalne samouprave još nije stigao odgovor  na zahtev UFK „Valis“ da angažuje sezonske radnike, među kojima su čuvari, čistačice, ali i spasioci.

- Dok odgovor iz Ministarstva ne stigne angažovali smo četiri volontera koji će raditi kao spasioci a ostali sezonski radnici, čuvari i čistačice će umesto na otvorenim terenima i sportskim dvoranama raditi u Petnici, dok ne dobijemo odobrenje za angažovanje sezonskih radnika – kaže direktor Aleksandar Mijailović.

Cene ulaznica u SRC Petnica su nepromenjene u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Celodnevna ulaznica košta 200 dinara, popodnevna od 15 časova košta 150 dinara, dečja (do 7 godina)  je 100 dinara. Mesečna pretplata  je 1800, dok je cena sezonske ulaznice 3.600 dinara.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 48 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 3 sati 37 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.