Radovi na Letnjoj pozornici (foto: Đorđe Đoković)
Radovi na Letnjoj pozornici (foto: Đorđe Đoković)
17.07.2015, 17:29

Do kraja meseca biće sređena letnja pozornica

č: | fb:

Radovi na uređenju letnje pozornice na Kolubari kod Belog mosta, koja je oštećena u prošlogodišnjim majskim poplavama, počeli su danas i biće završeni do kraja jula. Uređenje letnje pozorinice, koja će biti spremna za Tešnjarske večeri, finansira preduzeće “Srbijavode” sa pet miliona dinara, a izvodi ih valjevska “Erozija”.

„Radi se o rekonstrukciji 50 metara leve i desne obale Kolubare, gde će se raditi kmena podzida. Letnja pozornica će biti izbetonirana i vraćena u prvobitno stanje, dok izgradnja tribina za gledaoce nije planirana ovim radovima”, kaže zamenik gradonačelnika Žarko Kovač i dodaje da, ukoliko bude trebalo, rekonstrukciju tribina će finansirati Grad.

Tešnjarske večeri počinju 14. avgusta, a najveći broj programa odigrava se upravo na letnjoj pozornici, čija je rekonstrukcija počela danas, a u stanje pre majskih poplava biće vraćena do 31. jula.

Radovi na Keju

Radovi na Keju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara