Radovi na Letnjoj pozornici (foto: Đorđe Đoković)
Radovi na Letnjoj pozornici (foto: Đorđe Đoković)
17.07.2015, 17:29

Do kraja meseca biće sređena letnja pozornica

č: | fb:

Radovi na uređenju letnje pozornice na Kolubari kod Belog mosta, koja je oštećena u prošlogodišnjim majskim poplavama, počeli su danas i biće završeni do kraja jula. Uređenje letnje pozorinice, koja će biti spremna za Tešnjarske večeri, finansira preduzeće “Srbijavode” sa pet miliona dinara, a izvodi ih valjevska “Erozija”.

„Radi se o rekonstrukciji 50 metara leve i desne obale Kolubare, gde će se raditi kmena podzida. Letnja pozornica će biti izbetonirana i vraćena u prvobitno stanje, dok izgradnja tribina za gledaoce nije planirana ovim radovima”, kaže zamenik gradonačelnika Žarko Kovač i dodaje da, ukoliko bude trebalo, rekonstrukciju tribina će finansirati Grad.

Tešnjarske večeri počinju 14. avgusta, a najveći broj programa odigrava se upravo na letnjoj pozornici, čija je rekonstrukcija počela danas, a u stanje pre majskih poplava biće vraćena do 31. jula.

Radovi na Keju

Radovi na Keju (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 9 sati 29 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 7 sati 19 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...