Studenti u Štutgartu (foto: VIPOS)
Studenti u Štutgartu (foto: VIPOS)
17.06.2014, 11:58

Studenti u poseti Štutgartu

č: | fb:

Saradnja Visoke poslovne škole strukovnih studija i Univerziteta primenjenih studija u Štutgartu, nastavljena je prvom ovogodišnjom posetom valjevskih studenata ovom uglednom nemačkom Univerzitetu.

Studenti druge godine, koji slušaju predmet engleski jezik 2 - napredni, Violeta Davidović, Sandra Tešmanović, Nikola Petrović i Negovan Stefanović, koji su u posetu Univerzitetu otputovali u pratnji profesorke Gorane Đurđević, su zajedno sa nemačkim kolegama imali predavanja iz marketinga na engleskom jeziku. Njihov petodnevni boravak u Štutgartu upotpunjen je posetom muzeja „Mercedesa“ i „Poršea“, kao i kulturno-istorijskim znamenitostima glavnog grada pokrajine Baden-Virtemberg.

Saradnja VIPOS-a i štutgartskog Univerziteta, koja obuhvata studijske i stručne posete, traje od 2002. godine, od kada je više od sto studenata i profesora valjevske državne visoke škole posetilo ovaj Univerzitet i prisustvovalo predavanjima i stručnim radionicama.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara