Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
28.10.2015, 13:24

Lopovi ukrali 1,5 tona lož ulja

č: | fb:

Iz obdaništa “Pčelica”  na Petom puku pretprošle noći nepoznti lopovi ukrali su čak 1,5 tonu lož ulja. Oni su iz podzemne cisterne vrtića istočili energent koji se koristi za grejanje ovog objekta, a o celom slučaju je obaveštena valjevska policija. Prema nezvaničnim informacijama, lopovi su lož ulje prevezli uz pomoć kamiona i jednog automobila.

Direktor Predškolske ustanove „Milica Nožica” Zlatomir Marković kaže da se krađe dogodila između dva časa posle ponoći i četiri časa ujutro u periodu kada je noćni čuvar obilazio drugi objekat Predškolske ustanove, a krađu je otkrio domar kada je došao na posao. Marković kaže da Predškolska ustanova ima osam noćnih čuvara, koji pokrivaju devet objekata, otuda je vrtić na Petom puku dva časa bio bez nadzora. „Vrednost  ukradenog lož ulja je oko 1.200 eura, a nove količine smo već nabavili, tako da prekida u grejanju ovog objekta nije bilo”, kaže direkror valjevskih vrtića Zlatomir Marković. 

Aktuelno

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 12 sati 4 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...  · 1 komentar