Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
28.10.2015, 13:24

Lopovi ukrali 1,5 tona lož ulja

č: | fb:

Iz obdaništa “Pčelica”  na Petom puku pretprošle noći nepoznti lopovi ukrali su čak 1,5 tonu lož ulja. Oni su iz podzemne cisterne vrtića istočili energent koji se koristi za grejanje ovog objekta, a o celom slučaju je obaveštena valjevska policija. Prema nezvaničnim informacijama, lopovi su lož ulje prevezli uz pomoć kamiona i jednog automobila.

Direktor Predškolske ustanove „Milica Nožica” Zlatomir Marković kaže da se krađe dogodila između dva časa posle ponoći i četiri časa ujutro u periodu kada je noćni čuvar obilazio drugi objekat Predškolske ustanove, a krađu je otkrio domar kada je došao na posao. Marković kaže da Predškolska ustanova ima osam noćnih čuvara, koji pokrivaju devet objekata, otuda je vrtić na Petom puku dva časa bio bez nadzora. „Vrednost  ukradenog lož ulja je oko 1.200 eura, a nove količine smo već nabavili, tako da prekida u grejanju ovog objekta nije bilo”, kaže direkror valjevskih vrtića Zlatomir Marković. 

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 4 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara