Most u Goloj Glavi (foto: www.valjevo.rs)
Most u Goloj Glavi (foto: www.valjevo.rs)
02.12.2015, 14:21

Most u Goloj Glavi u završnoj fazi

č: | fb:

U završnoj fazi je izgradnja mosta u Goloj Glavi, koji je porušen prošle godine u majskim poplavama. Te radove i gradilište na reci Kolubari kod stočne pijace, gde se radi na sanaciji kanalizacionog sifona, danas su obišli predstavnik Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP-a) Naoki Niheja i predstavnici ambasade Japana u Beogradu.

Predstavnici UNDP-a

Predstavnici UNDP-a (Foto: www.valjevo.rs)

Ove radove finansira Vlada Japana preko Programa Ujedinjenih nacija za razvoj. Vrednost radova, koje izvodi preduzeće Komgrad iz Valjeva, na mostu u Goloj Glavi je 88.000 dolara, dok radovi na sanaciji kanalizacionog sifona koštaju 25.000 dolara, a izvođač radova je preduzeće Autotransport iz Valjeva. 

Aktuelno

Dobitnici Vidovdanske nagrade (foto: Dragana Nedeljković)
Za izvanredne rezultate Pre 17 minuta

Vidovdnske nagrade najboljim ubskim đacima i pedagozima

Ukupno je dodeljeno 155 nagrada, od čega 126 "vukovcima" i najuspešnijima na državnim i međunarodnim takmičenjima, a 29 njihovim nastavnicima i profesorima. Uručene su im novčane nagrade.

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 sati 13 minuta

Dečji nestašluk i propusti odraslih, nisu isto...

Skorašnje pevanje osnovaca (sa sve učiteljicama!) u Novom Sadu, pored ostalog i "Ne volim te Alija, zato što si balija!", izazvalo je manje pažnje medija nego što zaslužuje! Normalno, još jedan...