Darko Glišić (foto: Đorđe Đoković)
Darko Glišić (foto: Đorđe Đoković)
05.02.2016, 08:08

Darko Glišić ponovo bez dokaza optužuje i vređa

č: | fb:

Na jučerašnji tekst Prošao "medeni mesec“ u Kolubarskim.rs, reagovala je „Kancelarija za brze odgovore SNS“. Predsednik opštine Ub Darko Glišić je juče u programu Radio Valjeva optužio novinare Kolubarskih.rs da pišu laži i da su za to plaćeni.

„Oni su za taj tekst dobili 50 evra, plaćeni su da pišu protiv jedinstvene i kohezione SNS u Valjevu, jer su alavi na pare, a sve što su napisali u tom tekstu je teška glupost i teška budalaština. To su kafanske priče, rekla-kazala“, ustvrdio je Glišić u programu Radio Valjeva.

Ovo nije prvi put da Darko Glišić, nakon objavljenog teksta o SNS ili funkcionerima naprednjaka, vređa i optužuje novinare Kolubarskih.rs. da su plaćeni da pišu laži.

Podsećam, to je učinio 22. decembra gostujući na VTV, kada je ustvrdio da su novinari Kolubarskih.rs plaćeni da objave vest o ukidanju oslobađajuće presude Slobodanu Gvozdenoviću. „Vrlo brzo ću u javnost izaći sa podacima. Obelodaniću datum, novac i ljude. Izneću sve pikantne detalje, koje smo utvrdili, a vi ćete imati rekordnu gledanost“, obećao je pre mesec i po dana gostujući na VTV Darko Glišić.

S obzirom na to da „pikantne podatke“ Glišić još uvek nije izneo, niti je dokazao da su novinari Kolubarskih.rs primali novac za objavljivanje vesti, a juče je ponovo optužio novinare Kolubarskih.rs da su lažovi i plaćeni, ovaj put u programu Radio Valjeva, vreme je za intervju sa Darkom Glišićem.

Kolubarske.rs: Za mesec i po dana dva puta ste javno rekli da su novinari Kolubarskih.rs plaćeni da pišu laži protiv SNS. U programu Radio Valjeva ste izjavili da smo za tekst Prošao "medeni mesec" dobili 50 evra. Da li za te tvrdnje imate dokaze?

Darko Glišić: Kada neko napiše takve budalaštine i gluposti, ne postoji drugi zaključak nego da je plaćen.

Kolubarske rs: Da li taj Vaš odgovor znači, da nemate dokaz da smo plaćeni 50 evra za tekst Prošao "medeni mesec"? Ili, da ponovim pitanje, da li imate dokaz da smo plaćeni?

Darko Glišić: Odgovorio sam. Nemoj da me saslušavaš kao da si me privela u policiju na saslušanje. Dao sam ti odgovor na pitanje.

Kolubarske.rs: Na VTV ste krajem decembra izjavili da ćete vrlo brzo u javnost izaći sa podacima o korumpiranim novinarima Kolubarskih.rs i da ćete obelodaniti datum, novac i ljude. Da li sada možete da obelodanite i da nam kažete ko je koga sa koliko novca platio?

Darko Glišić: To ću reći na mediju na kome sam to izjavio i gde sam najavio da ću sve obelodaniti.

Kolubarske.rs  Na oba naša teksta, u kojima se pominje SNS, Vi ste reagovali tako što ste tvrdili da pišemo laži, gluposti, budalaštine i optužili ste nas da za te tekstove dobijamo pare, a da to još uvek niste dokazali. Da li mi možemo da pišemo, a da nas Vi ne napadate i ne vređate?

Darko Glišić: Vi možete da pišete, a ja na to što vi pišete mogu da odgovaram. Vi imate pravo da pišete, a ja imam pravo da odgovaram. Ja imam pravo da komentarišem to što vi pišete. Ako vi imate pravo mene da komentarišete, mogu i ja vas.

Kolubarske.rs: Tekst za koji kažete da je laž, glupost i budalaština je napisan na osnovu izjava članova GO SNS i to ne jednog nego više njih. Da li to znači da Vaši partijski drugovi lažu i pričaju gluposti i budalaštine?

Darko Glišić: Naravno da lažu i da pričaju gluposti, jer su to isti oni protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak.

Kolubarske.rs: U programu Radio Valjeva, tvrdeći da pišemo laži, zamerili ste nam što Vas nismo pozvali i proverili da li je to što smo čuli tačno. Da li imamo pravo da razgovaramo sa članovima GO SNS, kao što smo to učinili pre pisanja teksta, ili moramo o svim pitanjima da razgovaramo isključivo i jedino sa Vama?

Darko Glišić: To je tvoja niska i jeftina konstrukcija. Ti imaš pravo da pričaš s kim hoćeš i da pišeš šta hoćeš, a ja isto tako imam pravo da komentarišem ono što pišeš, a to što pišeš je budalaština i neistina.

Kolubarske.rs: Da li u ovoj zemlji, u ovom gradu, postoji još neko osim SNS, Aleksandra Vučića i Darka Glišića ko ima pravo da se bavi politikom, da ima stav, mišljenje i da ga slobodno kaže ili napiše?

Darko Glišić: Vidiš Darija, to sad isplivavaju ti tvoji žuti porivi i naklonost prema demokratama. Ti ćeš ovaj naš razgovor da preneseš kako ti budeš htela. Šta god da napišeš, mene baš briga. Možeš da preneseš kako god hoćeš. Možeš da iskriviš, da kažeš da sam te psovao, da sam te vređao, možeš šta god hoćeš. Ali, moje je pravo da kada vidim neku budalaštinu javno izađem i kažem da je to budalaština i da kažem da nije istina. Napisali ste da su bile dve sednice Glavog odbora, a bila je jedna u ovoj godini.

Kolubarske.rs: U tekstu i ne piše da su bile dve sednice u ovoj godini. Kažete da je bila jedna u ovoj godini, a da li je bila sednica i krajem prošle godine?

Darko Glišić: Bila je, ali ni na jednoj sednici niko nikome nije delio žute kartone, kao što ste napisali. Ti nemaš dokaz da je to tačno. Nemaš dokaz da je to bilo na sednici Glavnog odbora, a iznosiš. Kad nemaš dokaz za nešto, a o tome pišeš, onda su to laži i budalaštine.

Kolubarske.rs:  Da li to važi i za Vas? Pošto nemate dokaz da smo dobili 50 evra da napišemo tekst i nemate dokaz da smo bilo kad i za bilo koji tekst plaćeni, da li to znači da pričate laži, gluposti i budalaštine, i da javno prenosite kafanske i rekla-kazala priče?

Darko Glišić: To ti tako konstruiši. Ne mogu ja sa tobom da pričam ceo dan. Ako imaš još neko pitanje, reci.

Kolubarske.rs: Nemam. Hvala!

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 13 sati 17 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 54 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara