Štand SNS-a (foto: Đorđe Đoković)
Štand SNS-a (foto: Đorđe Đoković)
17.10.2016, 09:24

Pixel će vas naučiti kako sa medijima

č: | fb:

Edukacija "Odnos sa medijima" za gradske funkcionere iz SNS-a i čelnike valjevskih naprednjaka biće održana večeras od 19.00 časova u hotelu Narcis.

Kako je Kolubarskim.rs potvrđeno iz više izvora valjevskih naprednjaka, ova edukacija je usledila nakon nekoliko "gafova" valjevskih naprednjaka i "lošeg intervjua za Kolubarske.rs", da bi se "i ovi u Valjevu naučili kako da doskoče novinarima i kako da više ne prave gluposti i pucaju sami sebi u koleno".

 

Valjevske naprednjake o "odnosu sa medijima edukovaće" stručnjak, član SNS, diplomirani matematičar, Milan Stevanović Pixel, vlasnik firme "Pixel Enterprise LCC". Prema podacima koje je Stevanović dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije, on poseduje dve firme, a vrednost jedne sa sedištem u Delaveru (SAD) "Pixel Enterprise LCC" je 347 miliona dinara.

Milan Stevanović Pixel, pre nego što je postao član SNS i narodni poslanik te partije 2014. godine, kako prenose beogradski mediji, učestvovao je u kreiranju kampanje demokratske opozicije, za DOS, DS i kampanje Mila Đukanovića. Stevanović je autor knjige "Kako pobediti na izborima".

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs odluka da se valjevski naprednjaci "edukuju u odnosu sa medijima" usledila je nakon "skandaloznog intervjua", koji je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović dao za naše internet novine u kome je "pomešao" Koridor 11 sa Koridorom 10, ne zna u čemu se ogleda njegova nova politika, na polovinu pitanja nije znao odgovor, a pored "neznanja je pokazao i bahatost", kako je intervju ocenjen u vrhu SNS-a.

 

Takođe, večerašnjoj edukaciji prethodilo je i nekoliko uvredljivih i diskriminatornih izjava koje su novinarima uputili gradonačelnik Slobodan Gvozdenović i odbornik Aleksandar Ranković. Gradonačelnik je pojedine valjevske novinarke nazvao "matore nerotkinje" i izjavio da će razgvarati samo sa diplomiranim novinarima, dok je odbornik za skupštinskom govornicom vređao pojedine novinare nazivajući ih "medijskim kancerom i medijskom prostitucijom" i poručio im da sledeće godine "neće dobiti pare, ukoliko ne dožive katarzu!"

 

U pozivu funkcionerima i čelnicima SNS za večerašnju edukaciju na temu "Odnos sa medijima" naznačeno je "prisustvo obavezno".

Dobro je što je SNS, konačno, odlučio da se "obavezno edukuju u odnosu sa medijima", mada je trebalo da se edukuju pre pola godine ili bar pre tri meseca. Danas bi već trebalo da se uveliko edukuju o tome kako upravljati Valjevom i kako stvoriti ambijent u gradu za otvaranje novih radnih mesta. Trebalo je da Pixel u Narcisu gostuje u februaru ili martu, a danas, ako je već vreme za novu edukaciju, SNS treba da pozove, recimo, Nebojšu Katića, tim pre jer je Valjevac.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 4 sati 1 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara