Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
19.10.2016, 10:27

Ispunjeno predizborno obećanje gradonačelnika

č: | fb:

U porti Eparhijskog doma u Novom naselju napravljeno je dečje igralište, prvo i za sada jedino u tom delu grada. Pre desetak dana postavljeni su tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi mobilijar za igru u koje je uloženo iz gradske kase 250.000 dinara. 

Dečje igralište u Novom naselju

Dečje igralište u Novom naselju (Foto: Đorđe Đoković)

V.d direktora Gradske direkcije Zoran Trifunović je rekao da posao Direkcije nije samo izgradnja puteva i ulica, nego je i sređivanje igrališta za najmlađe sugrađane, što je bilo i predizborno obećanje gradonačelnika.

 

"Možete videti po ovoj dečici i po njihovim osmesima, koliko je to malo para uloženo, a koliko su zauzvrat ova dečica dobila. To je predizborno obećanje našeg gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, da ćemo mi raditi i po pitanju mobilijara u gradu Valjevu, da ćemo otvarati dečja igrališta i sportske terene, i da ćemo raditi na tome da svi ravnomerno dobiju, sve mesne zajednice u gradu i seoska područija, da i njihova deca mogu da izađu na sigurne terene da se igraju i da nađu njihovo zadovoljstvo", rekao je Trifunović.

Zoran Trifunović

Zoran Trifunović (Foto: Đorđe Đoković)

 

Najavio je da će uskoro novim mobilijarom biti opremljeno i dečje igrališt u Brđanima i u Žabarima, kao i da će biti postavljena zaštitna ograda za sportske terene, ne precizirajući kada i na kojim terenima će biti postavljena ograda.

 

Izvođač radova na postavljanju mobilijara u porti Eparhijskog doma u Novom naselju je valjevsko preduzeće "Trgometaling".

 

Aktuelno

Europrom paketi (foto: Europrom)
PR Pre 46 minuta

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.

Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Sport Pre 5 sati 1 minuta

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je...  · 1 komentar